KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor Szkoły
mgr Bogumiła Cichacz


Wicedyrektor
mgr Małgorzata Stachura


Nauczyciele klasy I - IV

mgr Małgorzata Jagodzińska- Kępka, Emilia Walczak

KL. I A

mgr Dorota Wyrwa

KL. I B

mgr Urszula Śmiechowska

Kl. II A

mgr Aneta Chałupniczak

KL. II B

mgr Joanna Sagan

KL. IIIA

mgr Barbara Bednarz

KL. IIIB

 mgr Jacek Sobczyk

 KL.IV A


Nauczyciele klasy V - VIII

mgr Justyna PiotrowiczVAGeografia

mgr Iwona Matera

VB

Język Polski

mgr Anna Jankowska -BednarekVCAngielski

mgr Łukasz Dubacki

KL .VI A

Wychowanie fizyczne

 mgr Barbara Sadowska

 KI. VI B

Matematyka

mgr Anna Hotowska

KL .VI C

Wychowanie fizyczne

mgr Katarzyna Wójcik

KL .VII A

Historia

mgr Sylwia Walisiak

Kl.  VII B

Muzyka,Plastyka

mgr Katarzyna Darnowska

Kl. VIII A 

Informatyka

mgr Katarzyna Anuszewska

Religia

mgr Dorota Lingem

mgr Renata Markowska

Język polski

mgr Anna Jankowska - Bednarek

mgr Ewa Chłopecka

Język angielski

mgr Łukasz Zbrojewski

Język angielski

mgr Jan Łukawski

Religia

mgr Anna Bronz

Technika

mgr Agnieszka Rynkal

Biologia

mgr Wiesława Sęk

Fizyka

mgr Dawid Derejski

mgr Maria.Mierzejewska

Historia

Język Niemiecki


Konsultacje dla rodziców Pedagog/Psycholog:

Poniedziałki 13-14

Środy 10-11

Czwartek 15:30-17 w dniach zebrań i konsultacji

PEDAGOG

mgr Ewa Kostecka

godziny pracy

PONIEDZIAŁEK

09:00-14:30

WTOREK

09:00-14:30

ŚRODA

09:00-13:30

CZWARTEK

09:00-13:00

PIĄTEK

09:00-11:30

 

 

PSYCHOLOG

mgr Magdalena Pawlak

godziny pracy

PONIEDZIAŁEK

11:00-14:00

WTOREK

brak

ŚRODA

09:00-11:00

CZWARTEK

10:30-13:30

PIĄTEK

09:00-12:00